Panvica na vyprážanie DIAMOND LITE 24 cm, titán, odnímateľná rukoväť, WOLL
Kód: WL1524DPSSúvisiaci tovar
Podrobný popis
Dôležité! Varenie v riade WOLL je ako umenie, ktoré sa vám pri správnom postupe odmení tými najlepšími časťami. Preto si prečítajte návod na ich správne používanie na stránke WOLL , ktorý nájdete na konci tohto opisu. ↓↓↓
Špičkové titánové panvice s nepriľnavým povrchom a odnímateľnou rukoväťou Diamond Lite od nemeckej značky WOLL sú vďaka špeciálnemu nepriľnavému povrchu ideálne na zdravé a energeticky úsporné vyprážanie s malým množstvom tuku alebo bez neho. Diamantom dvakrát tvrdený povrch sa vyznačuje vynikajúcimi nepriľnavými vlastnosťami a je tiež veľmi odolný proti poškriabaniu. Panvice sa ľahko čistia a ľahko odolávajú umývaniu v umývačke riadu alebo používaniu napríklad kovového kuchynského náčinia.
Okrem mimoriadne odolného nepriľnavého povrchu oceníte veľmi rýchly prenos tepla po celom povrchu panvice, ktorý zabezpečuje špeciálny 6-vrstvový materiál a kvalitne spracované dno. Panvice je možné používať na zapekanie v rúre do 250 °C a na všetkých typoch varných dosiek okrem indukčných.
Panvice Diamond Lite sú vybavené praktickými odnímateľnými rukoväťami. Vďaka dômyselnému technickému riešeniu sa po odstránení rukovätí ľahko zmestia do kuchynského drezu, umývačky riadu alebo dokonca do menšej rúry. Pri skladovaní šetria priestor. Patentovaný mechanizmus odnímateľnej tepelne izolovanej rukoväti zaručuje pohodlnú manipuláciu. Nosná časť rukovätí alebo držadiel je vliata do odliatku panvice. Tvoria tak jeden celok, ktorý zaisťuje bezpečné uchytenie. Panvice s odnímateľnými rukoväťami sú vhodné najmä pre rodiny s malými deťmi, pretože rukoväte nevyčnievajú cez varnú dosku alebo pracovnú plochu.
WOLL profesionálne odlievané výrobky sú teraz synonymom prvotriednej kvality. Pýši sa dlhotrvajúcimi nepriľnavými povrchmi, vkusným dizajnom a najlepšími možnými výsledkami varenia.
Séria Diamond Lite
- Prémiový titánový riad na zdravé varenie bez tuku, patentovaná výroba
- Odlievané ručne, z jedného kusu pre vyššiu mechanickú aj tepelnú odolnosť
- Kombinuje remeselné spracovanie s inovačnými technológiami
- Robustné, tvarovo stále, pre svoju kvalitu vhodné aj pre profesionálnych kuchárov
- Certifikované odnímateľné rukoväte panvice - jednoduché, praktické, bezpečné
- Úspora miesta pri skladovaní, možnosť použitia na pečenie v rúre (bez odnímateľnej rukoväte)
- S ohľadom na deti znižuje riziká spojené s rukoväťami riadu, ktoré vyčnievajú cez varnú dosku
- Extra odolný nepriľnavý povrch na zdravé varenie bez tuku
- Dvakrát tvrdený, odolný proti poškriabaniu, vyrobený bez PFOA
- Vďaka vysokej odolnosti povrchu je možné použiť aj kovové kuchynské náčinie
- Vhodná na prípravu chúlostivých potravín a na vyprážanie pri vysokých teplotách
- Veľmi rýchly prenos tepla po celom povrchu
- Ušetrí až 1/3 energie v porovnaní s tradičnými panvicami z nehrdzavejúcej ocele
- Približne 8 mm hrubé dno, pre všetky zdroje tepla okrem indukcie
- Zosilnené okraje pre lepšiu odolnosť proti nárazom
- Navrhnuté pre ľahké vylievanie bez odkvapkávania
- Riad sa veľmi ľahko čistí, je možné ho umývať v umývačke riadu
Použité technológie a materiály
WOLL profesionálne liate výrobky zastupujú produkty "Made in Germany" vyrobené pri najvyššej kvalite spracovania. Tá je počas procesu výroby riadu tiež priebežne kontrolovaná. Technológie, ktoré spoločnosť WOLL používa, sú navyše šetrné voči životnému prostrediu, majú nízke emisie oxidu uhličitého. Všetok riad WOLL z vysoko kvalitnej kultivovanej hliníkovej zliatiny je liaty ručne, čím sa odlišuje od bežnej anonymnej továrenskej výroby. Pomalé ručné liatie totiž predchádza vzniku vzduchových bublín, ktoré znižujú kvalitu materiálu.
Na vzniknutý hliníkový odliatok je nanesených ešte niekoľko vrstiev pre vyššiu nepriľnavosť a odolnosť riadu. Predtým však dochádza k niekoľkonásobnému zbrusovaniu jeho povrchu pieskovaním. Telo panvice či hrnca je v ďalšom kroku tvrdené časticami titánu a vypaľované plazmovou tryskou pri extrémnej teplote presahujúcej 20 000 °C. Riad je tak tvarovo stály a odolný proti mechanickému poškodeniu. Druhá vrstva chráni proti korózií materiálu, tretia potom zaisťuje vynikajúce antiadhézne vlastnosti. Posledná vrchná tvrdená vrstva je nepriľnavá, dvakrát tvrdená pomocou diamantových častíc, najtvrdšieho minerálu našej planéty. Pre svoje výnimočné vlastnosti je chránený výrobným tajomstvom.
Vysoko kvalitný nepriľnavý povrch odolá vďaka špeciálnemu výrobnému procesu aj umývaniu v umývačke riadu alebo dokonca použitiu kovových kuchynských nástrojov. (Pre dlhšiu životnosť vášho riadu však odporúčame použitie šetrnejšieho dreveného alebo silikónového náčinia.) Špeciálne tvrdený nepriľnavý povrch spoločnosti WOLL sa osvedčil pre zdravé varenie s malým množstvom tuku, alebo prípadne bez neho. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy sú tak bohaté na vitamíny. Vďaka tepelnej odolnosti až do 250 ° C je vhodná nielen pre chúlostivé potraviny, ale aj na smaženie pri vysokých teplotách. Kuchynský riad Diamond Lite tiež veľmi dobre odoláva teplotným šokom, a dokonca sa dá rýchlo zahriať bez použitia tuku. Vďaka nadštandardným nepriľnavým vlastnostiam sa riad veľmi ľahko čistí.
Pokyny od WOLL o správnom používaní náčinia WOLL
Nádobie WOLL-Profi-Guss sa veľmi rýchlo zahrieva, preto je dôležité pri vyprážaní udržiavať správnu teplotu.
Pri vyprážaní alebo pečení na tuku alebo oleji dôkladne zohrejte riad WOLL-Profi-Guss:
- Krátko zahrejte prázdnu nádobu WOLL-Profi-Guss na najvyšší stupeň. Kvalitné dno sa veľmi rýchlo a rovnomerne zahrieva.
- Včas znížte teplotu na požadovanú a pridajte tuk alebo olej a prísady na pečenie.
- Vykonajte test s hrncom: aby ste zistili, či má tuk alebo olej správnu teplotu, podržte v tuku suchú rukoväť dreveného hrnca. Ak sa okolo neho tvoria malé bublinky, tuk je dostatočne horúci. Nemali by ste začať fajčiť z tuku, pretože potom začne horieť.
Riad WOLL-Profi-Guss sa vďaka svojmu kvalitnému nepriľnavému povrchu dokonale hodí napríklad aj na prípravu mäsa bez tuku:
- Pri vyprážaní mäsa bez tuku zahrievajte svoj riad WOLL-Profi-Guss približne 2 1⁄2 minúty na najvyššom stupni. Skontrolujte, či je panvica správne zahriata: mokrým prstom kvapnite do panvice niekoľko kvapiek vody - ak kvapky "tancujú" na dne, panvica má správnu teplotu; ak okamžite zmiznú, WOLL-Profi-Guss je už príliš horúca.
- Teraz môžete znížiť tepelný príkon približne o tretinu.
- Mäso musí mať pred varením izbovú teplotu.
- Teraz vložte mäso do misky WOLL-Profi-Guss - mäso sa na ňu najprv mierne prilepí.
- Keď sa mierne uvoľní od dna, otočte ho a opečte z druhej strany.
- Potom mäso upečte, kým nedosiahne požadovaný stupeň prepečenia. Krvavé: mäso pri stlačení nekladie žiadny odpor; stredne prepečené: mierny odpor; prepečené: mäso sa pri stlačení takmer neohýba.
- Po upečení nechajte mäso asi 5 minút odpočívať v rúre pri teplote 90 °C.
Dodatočné parametre
Kategória: | Univerzálne a klasické panvice |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 1.02 kg |
Materiál: | Titán |
Rozmer: | 24 cm |
Počet kusov: | 1 ks |
Typ produktu: | Univerzálna panvica |
Séria: | WOLL Diamond Lite |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | B |
Výrobca: | WOLL |
Margin-category: | A |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.