Sous Vide hrniec, SV 50, Steba

Kód: STEBASV50
Značka: Steba
€210
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Sous Vide Steba SV 50 je ponorný varič, ktorý sa používa pre varenie metódou Sous-Vide. Mäso pripravené metódou Sous-Vide bude krehké a šťavnaté. Všetky potraviny si tak zacovajú maximum vitamínov.

Varič je prenosný, môžete ho použiť v akejkoľvek nádobe s hĺbkou aspoň 15 cm. Jednoducho sa používa, je vybavený LCD displejom, časovačom a presnou reguláciou teploty. Je to ideálna voľba pre milovníkov varenia pri konštantne nízkej teplote.

Detailné informácie

Podrobný popis

Univerzálny ponorný varič SV 50 od nemeckého výrobcu Steba je výborným pomocníkom pri varení metódou Sous Vide. Sous vide je v podstate pomalé varenie pri konštantne nízkej teplote, počas ktorého sa v pokrme zachováva maximum šťavy, chuti a vône a tiež zdraviu prospešných látok. Mäso varené metódou Sous-Vide je mäkké, krehké a šťavnaté. S týmto ponorným varičom môžete variť ako šéfkuchári z najlepších reštaurácií aj vy. Varič môžete používať v akejkoľvek nádobe, ktorá je hlboká viac ako 15 cm. Telo variča je vyrobené z nerezovej ocele. Informácie o aktuálnej teplote vám ukáže LCD displej. Môžete si nastaviť časovač až na 99 hodín a presná regulácia teploty zaistí, vždy správnu teplotu pre daný typ varenia. Univerzálny varič Steba je mobilný, skladný a jednoducho použiteľný

špecifikácie

Rozmery vonkajšie (v x š x h): 37,5 x 8 x 10,5 cm

Rozmery balenia (v x š x h): 40 x 10 x 12 cm

Hmotnosť prístroja: 1,1 kg

Hmotnosť balenia: 1,2 kg

Príkon: 800 W

Typ variča: ponorný

Cirkulácia vody: 0,8 l / min

Časovač: až 99 h

Materiál: nerezové telo, odolný plast

Farba: čierna, nerezová

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Metóda varenia SousVide umožňuje pomalé varenie za konštantne nízkej teplory. Vďaka tomu bude váš pokrm mäkký, šťavnatý a zachová sa v ňom maximum chutí a vôni.

Ponorný varič je skladný a prenosný.

Môžete ho používať v akejkoľvej nádobe hlbokej aspoň 15 cm.

Aktuálny stav teploty na LCD displeji, presná regulácia teploty, časovač.

minus

Vyšša cena.

PRAKTICKÉ RADY

Sousvide ponorný varič Steba je možné použiť do akejkoľvek nádoby o hĺbke aspoň 15 cm a viac.

Varič SV 50 ohreje 20 l vody na teplotu 56°C s presnosťou na 0,5 °C približne za 45 minút.

Sous vide banner

Ako to vlastne funguje?

Metóda Sous Vide bola tajomstvom tých najlepších šéfkuchárov po dlhé roky, teraz je ale dostupné aj pre bežných užívateľov. Jedná sa o prípravu potravín za nižších teplotách vo vákuu.

season   seal   simmer


Ochutiť

  Zavákuovať   Zľahka variť

Mäso pripravované vo vákuu si zachová všetky svoje prírodné chute. Pokiaľ ho ale ešte dobre ochutíte, prestúpi chuť korenia celým mäsom.

 

 NNajdôležitejší moment celého postupu - vákuovanie. Týmto krokom vysajete vzduch zo sáčku, uzavriete ho a zabránite tak, aby chute a aróma opustili sáčok počas varenia.

 

Pri tejto metóde sa ingrediencie varia dlhšie pri nižších teplotách a sú jemnejšie. Pokiaľ chcete napríklad hovädzie medium rare, nemali by ste prekročiť teplotu 56,5 °C.

 

Čo ďalej?

Páči sa vám tento produkt? Skvelé! Pridajte ho do košíka a pokračujte v nákupe.

Nevyhovuje vám? Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Steba alebo podobné produkty ďalších značiek.

Dodatočné parametre

Kategória: Sous Vide hrnce a príslušenstvo
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.3 kg
Počet kusov: 1 ks
Typ produktu: Vakuovanie a SousVide
K překladu: CZ AUTO
Margin: A
Výrobca: Steba
Margin-category: C
EAN: 4011833302502
Položka bola vypredaná…

Losos pripravený metódou SOUS VIDE

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: