Sekáčik na mäso OLIVE 19 cm, rukoväť z olivového dreva, Forged

Kód: FORGEDSDV623200
Značka: Forged
€98
Skladom (>5 Ks)

Sekáčik Forged Olive s dĺžkou čepele 19 cm na pohodlné spracovanie a porcovanie mäsa, sekanie zeleniny či byliniek. Elegantný a štýlový dizajn, robustné prevedenie, pohodlná rukoväť z olivového dreva. Unikátny a vysoko kvalitný nôž, ktorý je vyrábaný ručne z japonskej ocele. Dodávaný v luxusnej darčekovej krabičke. Perfektný pomocník a dizajnový doplnok do vašej kuchyne.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pomocou tohto praktického sekáčika značky Forged s dĺžkou čepele 19 cm pohodlne spracujete a naporcujete akýkoľvek druhy mäsa, nasekáte zeleninu či bylinky.

Nože rady Olive majú elegantný a štýlový dizajn v kombinácii s robustným prevedením. Zaoblená drevená rukoväť z olivového dreva sa pohodlne drží, nôž pôsobí ako celok vďaka vyváženému upevneniu čepele. Holandská značka Forged sa vyznačuje špeciálnymi nápaditými nožmi, ktoré sú ručne vyrábané z japonskej ocele. Ide o unikátne a vysoko kvalitné produkty, a to nie len materiálmi, ale tiež spracovaním. Nože sú navyše balené do krásnych darčekových krabičiek z páleného dreva. Skvelý pomocník a dizajnový doplnok do domácej a profesionálnej kuchyne.

Hlavné výhody:

  • Sekáčik na porcovanie mäsa, sekanie zeleniny či byliniek
  • Rada Olive
  • Vyrobené ručne z japonskej ocele a olivového dreva
  • Elegantný a štýlový doplnok
  • Robustné prevedenie
  • Vyvážené upevnenie čepele - nôž pôsobí ako celok
  • Pohodlná zaoblená rukoväť
  • Jedinečné spracovanie
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Balené v luxusnej drevenej krabičke
  • Výnimočne dlhá životnosť

Parametre:

  • Dĺžka čepele: 19 cm
  • Materiál: japonská oceľ 7cr17mov, olivové drevo
  • Tvrdosť: 58 Rockwell
  • Hrúbka čepele 2 mm
  • Uhol brúsenia: 22°

Dodatočné parametre

Kategória: Sekáčiky na mäso
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.5 kg
Rozmer: 19 cm
Počet kusov: 1 ks
Dĺžka čepele: 19 cm
Typ produktu: Japonský a Santoku nôž
K překladu: CZ AUTO
Margin: C
Výrobca: Forged
Margin-category: B

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: