Rajnica na omáčku DURA LINE 1,8 l, 16 cm, Eva Solo

Kód: ES256318
Akcia Sticker
Značka: Eva Solo
€78 –23 %
Rajnica na omáčku DURA LINE 1,8 l, 16 cm, Eva Solo
€78 –23 % €59,86
Skladom (3 Ks)

Kuchynský riad Dura Line je vyrobený z vysokokvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorá dokonale vedie teplo. Vďaka nepriľnavému povrchu Slip-Let® je vhodná na zdravé varenie s malým množstvom tuku alebo bez neho. Vonkajší povrch je tvrdý, pevný a predovšetkým odolný, riad je vhodný pre všetky zdroje tepla vrátane indukcie. Ľahko sa čistí, hoci sa nedá umývať v umývačke riadu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Riad Dura Line je vyrobená z kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorá dokonale vedie teplo. Vďaka nepriľnavému povrchu Slip-Let® je vhodný na zdravé varenie a smaženie s malým množstvom tuku či bez neho. Vonkajší povrch je tvrdý a robustný a hlavne odolný, riad je vhodný na všetky zdroje tepla vrátane indukcie. Dobre sa čistí, ale nie je vhodný na umývanie v umývačke riadu.

  • Esteticky dokonalé vyhotovenie v matnej čiernej farbe
  • Z hliníkovej zliatiny s kapsľovým sendvičovým dnom
  • Výborne vedie a rovnomerne distribuuje teplo
  • Možno použiť na všetkých zdrojoch tepla vrátane indukcie
  • Tvrdý, robustný a stálofarebný povrch
  • Nepriľnavý povrch Slip-Let®
  • Na zdravé smaženie a varenie, neobsahuje PFOA
  • Nepálivé uchá/rukoväti z liatej nehrdzavejúcej ocele
  • Neumývať v umývačke riadu

Tip na predĺženie životnosti Slip-Let® vrstvy:

Nepriľnavý povrch Slip-Let® môže v priebehu času stmavnúť kvôli tenkej vrstve napáleného bielku z potravín. Tú môžete jednoducho odstrániť: naplňte panvicu vodou, pridajte 4 – 5 polievkových lyžíc pracieho prášku a nechajte cca 45 minút variť. Občas zamiešajte kefou na umývanie riadu. V prípade potreby opakujte. Potom riad umyte a ošetrite celú vnútornú časť tenkou vrstvou rastlinného oleja.

Dodatočné parametre

Kategória: Rajnice
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1.2 kg
Rozmer: 16 cm
Počet kusov: 1 ks
Typ produktu: Rajnica
K překladu: CZ AUTO
Margin: D
Výrobca: Eva Solo
Margin-category: B

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: