Kuchynské misy Brabantia
Kuchynské misy – vaše viacúčelové kuchynské náradie
Na čo všetko môžete kuchynské misky použiť?
Kuchynské misy sú nevyhnutnosťou v každej kuchyni. Využijete ich veľa, či už na mixovanie ingrediencií, marinovanie potravín, skladovanie zvyškov alebo dokonca na podávanie šalátu či iného jedla na stôl.
Z akých materiálov sú kuchynské misky vyrobené?
- Keramické kuchynské misy vyzerajú elegantne v kuchyniach vidieckeho alebo rustikálneho štýlu. Vďaka nadčasovej elegancii pohára sa dajú použiť aj ako servírovacie misky a umiestniť priamo na jedálenský stôl.
- Miešacie misky z nehrdzavejúcej ocele sú cenovo dostupné, prenosné, ľahké a nezničiteľné. Pre kulinárske úlohy, ako je šľahanie, sú misky z nehrdzavejúcej ocele fantastické, keď sa nechcete zaoberať ťažkou misou, ktorú je ťažké zdvihnúť.
- Plastové kuchynské misky sú dosť odolné a veľmi odolné voči opotrebovaniu, takže sa skvele hodia na použitie v rušnom kuchynskom živote. Veľmi často sú vhodné aj na použitie v mikrovlnnej rúre.
Prečo kuchári používajú misky z nehrdzavejúcej ocele?
Je dôležité poznamenať, že profesionálni kuchári a pekári radšej používajú misky z nehrdzavejúcej ocele. Nerezová oceľ je pružný materiál, ktorý sa ľahko neštiepi, neodlupuje ani nepoškriabe. Misky z nehrdzavejúcej ocele sú tiež ľahké a manévrovateľné a možno ich použiť aj ako dvojité kotly. Skutočnosť, že nehrdzavejúca oceľ nereaguje s kyslými potravinami, je ďalším dôležitým faktorom, ktorý robí z nerezových misiek kulinárskym favoritom.
V Kulina nájdete veľký výber kuchynských misiek vyrobených z rôznych materiálov od známych výrobcov vrátane Koziol, WMF, Joseph Joseph a Brabantia. Niektoré prídu vhod, stohovateľné súpravy s miskami rôznych veľkostí. Máme aj ďalšie kulinárske nástroje, ako sú lyžičky na miešanie a špachtle , ktoré možno použiť vedľa kuchynskej misy. A ak na miesenie cesta na sušienky používate svoju kuchynskú misu, budete potrebovať aj niekoľko kuchynských odmeriek alebo kuchynskú váhu , aby ste zaistili, že pridáte správne množstvo ingrediencií.