Filetovací nôž KATAI 20,5 cm, Forged

Kód: FORGEDSDV620629
Značka: Forged
€131
Skladom (5 Ks)

Filetovací nôž Forged Katai s dĺžkou čepele 20,5 cm na filetovanie sladkovodných a morských rýb. Ručne kované ostrie v 5 vrstvách, rukoväť z koreňového dreva ošetreného živicou. Čo nôž, to originál.

Unikátny a vysoko kvalitný nôž, ktorý je vyrábaný ručne z japonskej ocele VG10. Dodávaný v luxusnej drevenej krabičke. Perfektný pomocník a dizajnový doplnok do vašej kuchyne.

Detailné informácie

Podrobný popis

S týmto filetovacím nožom značky Forged s dĺžkou čepele 20,5 cm pohodlne nafiletujete sladkovodné aj morské ryby.

Nože rady Katai majú ručne kované ostrie v 5 vrstvách a rukoväť z koreňového dreva. Tá je ošetrená živicou, potom sa lisuje a vyrezáva - každý nôž je teda skutočne originál. Séria Katai v roku 2020 vyhrala prestížne ocenenie Reddot Design Award za produktový dizajn.

Holandská značka Forged sa vyznačuje špeciálnymi nápaditými nožmi, ktoré sú ručne vyrábané z japonskej ocele. Ide o unikátne a vysoko kvalitné produkty, a  to nie len materiálmi, ale tiež spracovaním. Nože sú navyše balené do krásnych darčekových krabičiek z páleného dreva. Skvelý pomocník a dizajnový doplnok do domácej a profesionálnej kuchyne.

Hlavné výhody:

  • Filetovací nôž vhodný na filetovanie morských a sladkovodných rýb
  • Rada Katai
  • Vyrobené ručne z japonskej ocele VG10
  • Ručne kované ostrie v 5 vrstvách
  • Rukoväť z koreňového dreva
  • Každý nôž je originál
  • Víťaz Reddot Design Award 2020 za produktový dizajn
  • Jedinečné spracovanie
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Balené v luxusnej drevenej krabičke
  • Výnimočne dlhá životnosť

Parametre:

  • Dĺžka čepele: 20,5 cm
  • Materiál: japonská oceľ VG10, koreňové drevo
  • Tvrdosť: 60 Rockwell
  • Hrúbka čepele 2 mm
  • Uhol brúsenia: 22°

Dodatočné parametre

Kategória: Filetovacie nože
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.5 kg
Rozmer: 21 cm
Počet kusov: 1 ks
Dĺžka čepele: 21 cm
Typ produktu: Filetovací nôž
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Výrobca: Forged
Margin-category: B

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: