Oceľové panvice de Buyer
Francúzske oceľové panvice
na celý život
Vybrať
de Buyer - ikonické oceľové panvice od roku 1830
Francúzska značka de Buyer skutočne dotiahla umenie výroby panvíc do dokonalosti. Oceľová panvica "starne ako víno" a čím dlhšie a častejšie ju používate, tým lepšie sú jej vlastnosti.
Prirodzene nepriľnavé
Oceľ sa používaním stáva nepriľnavou. Tmavá vrstva na povrchu je presne to, čo by sme mali dosiahnuť. Po použití ju obvykle stačí utrieť papierovou utierkou, tenká vrstva oleja jej urobí len dobre.
Optimálne prepečenie
Oceľ dokonale a rovnomerne vedie teplo. Zároveň je pevná a stabilná, takže sa časom v strede neprehýba ako ľahké nepriľnavé panvice. Vaše steaky a palacinky budú vždy dokonale prepečené po celom povrchu.
100% prírodná
Oceľ ako zliatina železa a uhlíka je 100 % prírodný materiál. Panvice majú ochrannú vrstvu z organického včelieho vosku. Sú ekologickým, recyklovateľným výrobkom s dlhou životnosťou.
Chutnejšie pokrmy
Čo nedokážu panvice s nepriľnavým povrchom? "Zatiahnuť" pokrm. Na oceľovej alebo liatinovej panvici je vďaka skaramelizovaniu prírodných štiav mäso rýchlo zatiahnuté. Na povrchu sa vytvorí chutná kôrka a šťava zostáva vo vnútri. Prepečený zvonka a šťavnatý zvnútra = oveľa chutnejší.
Video návod
Ako vypáliť oceľovú panvicu
Nebojte sa toho! Pred prvým použitím je potrebné panvicu vypáliť. Takto sa oceľ stáva nepriľnavou. Vaša panvica už nebude strieborná, ale ako hovoria Francúzi - čím čiernejšia, tým lepšia.
50 položiek celkom