Cukrárske lopatky

10 položiek celkom
Lopatka na tortu B BOIS, de Buyer
€21,90
DB270108
Stierka na cesto FKOFFICIUM, de Buyer
€31,41 –14 %
€26,90
DB423600
Sada servírovacích príborov NUOVA, 2 ks, WMF
€22,49 –6 %
€21
WM1291516040
Lopatka na tortu NUOVA, WMF
€12
WM1291486040
Súprava dezertných príborov NUOVA, 13 ks, WMF
€44,49 –7 %
€41
WM1291376040
Lopatka na tortu SOHO, Zwilling
€40,86
ZW7031057
Lopatka na tortu DINNER 21 cm, Zwilling
€21,42 –11 %
€19
ZW07150057
Lopatka na tortu DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
€7,30
NV160670017

Cake Servers - podávajte svoje koláče ako kráľovná

Čo je to tortový server?

Tortový server je typ servírovacieho príboru, ktorý sa používa na podávanie a niekedy aj krájanie koláčov. Má rukoväť a trojuholníkovú čepeľ, ktorá je umiestnená o niečo nižšie ako rukoväť. Tento tvar uľahčuje užívateľovi zasunúť čepeľ pod kúsok koláča a zdvihnúť ho.

Tortový server je zvyčajne vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, niekedy aj z pokovovaného striebra, dreva alebo plastu. Ak si kúpite celú sadu príborov, môžete vo vnútri nájsť aj tortový server, pretože je to jeden zo základných servírovacích nástrojov na váš stôl.

Na čo všetko môžete koláčový server použiť?

Tortové servery možno použiť nielen na podávanie koláčov z podstavca na koláče na plech na koláče , ale aj na vyberanie kúskov koláča z formy na pečenie, na servírovanie koláčov, lasagní alebo rýb.

Servery na koláče sa dodávajú v rôznych dizajnoch, vzoroch a veľkostiach a v Kulina nájdete skvelé servery od značiek ako WMF alebo Zwilling.

Ako jednoducho a elegantne nakrájať a upečiť tortu?

Ak chcete krájať a podávať svoj doma upečený koláč, uistite sa, že ho najprv nakrájate ostrým nožom. Svoju tortu môžete nakrájať kuchárskym nožom alebo použiť špeciálny nôž na pečivo s dlhou čepeľou, ktorá je ideálna na krájanie veľkých narodeninových tort alebo vrstvených tort.

Predtým, ako začnete krájať koláč, vložte nôž na sekundu do vysokého pohára alebo džbánu naplneného horúcou vodou alebo ho vložte pod horúcu tečúcu vodu. Nôž dôkladne osušte a nakrájajte plátky, kým je nôž ešte mierne teplý na dotyk. Takto prekrojíte polevu ako maslo.

Dbajte na to, aby ste svoju tortu narezali presne a spodnú časť torty prerezali dôkladne až do konca.

Pomocou tortového servera preneste plátky torty na tortový stojan alebo priamo na tortové taniere. Uistite sa, že máte vidličky na dezerty , aby ste svojim hosťom mohli podávať sladké dobroty.