Balzamikový ocot 3 GOLD MEDALS & WHITE CONDIMENT CUBICA 2 x 250 ml, Giusti
Kód: GIU1173APodrobný popis
Hlavné výhody:
- darčeková sada vysoko kvalitného balzamikového octu a bieleho kondimentu z talianskej Modeny, ktoré dodávajú pokrmom autentickú taliansku chuť
- všestranné využitie v kuchyni - oba výrobky možno použiť na prípravu rôznych jedál, od predjedál až po dezerty
- biele korenie s ovocnými a kvetinovými tónmi, vyznačujúce sa sviežou chuťou s nádychom sladkosti, ideálne na ochutenie šalátov, rýb a bieleho mäsa
- balzamikový ocot s bohatou chuťou ponúka hustú a sladkú chuť s tónmi slivkového džemu, červeného ovocia, medu a vanilky, je vhodný pre rizota, mäso, zeleninu, vajcia, ryby, ovocie a dezerty
- optimálna rovnováha medzi sladkou a kyslou chuťou poskytuje komplexný chuťový profil
- jemná a okrúhla kyslosť dodáva sviežosť bez toho, aby potlačila prirodzenú chuť jedla
- bez lepku a živočíšnych zložiek, vhodné pre vegetariánov a vegánov - zabezpečuje širokú dostupnosť pre rôzne stravovacie preferencie
- tradičný výrobný proces zaručuje vysokú kvalitu a autentický chuťový zážitok
- žiadne umelé prísady ani konzervačné látky pre čistotu a prirodzenosť výrobku
- sada sa dodáva v luxusnom drevenom balení, ktoré je ideálne ako darček pre milovníkov dobrej gastronómie
- rodinná tradícia od roku 1605 zaručuje starostlivosť a lásku k remeslu, ktoré sa odrážajú v každej kvapke
V sade:
- 1x balzamikový ocot 3 GOLD MEDALS CUBICA 250 ml
- 1x biely kondiment SWEET & SOUR 250 ml
Dodatočné informácie:
- zloženie balzamikový ocot: vyzretý vínny ocot, mušt z vareného hrozna
- zloženie bieleho korenia: koncentrovaný mušt z hrozna Trebbiano a biely vínny ocot
- zrenie balzamikový ocot: vo francúzskych dubových sudoch, pomenovaných Grands Tonneaux, z roku 1900
- zrenie bieleho korenia: drevené sudy z francúzskeho duba a jaseňa
Dodatočné parametre
Kategória: | Olivový olej |
---|---|
Hmotnosť: | 1.48 kg |
Materiál: | Sklo |
Objem: | 0,25 l |
Počet kusov: | 2 ks |
Typ produktu: | Korenie |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin: | C |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár