Balzamikový ocot 1 SILVER MEDAL CUBICA 250 ml, Giusti

Kód: GIU140A
Novinka
€18,49
Skladom (>5 ks)

Tradičná receptúra a starostlivé zrenie robia z tohto octu niečo ako VIP vstupenku do sveta chutí - s každým jedlom budete v centre pozornosti.

  • vysoko kvalitné balzamikový ocot z talianskej Modeny, ktorý dodáva pokrmom autentickú taliansku chuť
  • ideálne na dochutenie šalátov, marinád, omáčok a glazúr, čím sa zvýši ich chuťový profil
  • bez lepku a živočíšnych zložiek, vhodné pre vegetariánov a vegánov - zabezpečuje širokú dostupnosť pre rôzne stravovacie preferencie

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavné výhody:

  • vysoko kvalitné balzamikový ocot z talianskej Modeny, ktorý dodáva pokrmom autentickú taliansku chuť
  • všestranné ingrediencie - vhodné na studenú i teplú kuchyňu
  • ideálne na dochutenie šalátov, marinád, omáčok a glazúr, čím sa zvýši ich chuťový profil
  • ľahká štruktúra s bohatou arómou a príjemnou, zaoblenou balzamickou kyslosťou, ktorá zvýrazňuje chuť rôznych jedál
  • svieže a korenisté tóny dodávajú pokrmom komplexnosť a hĺbku
  • bez lepku a živočíšnych zložiek, vhodné pre vegetariánov a vegánov - zabezpečuje širokú dostupnosť pre rôzne stravovacie preferencie
  • tradičný výrobný proces zaručuje vysokú kvalitu a autentický chuťový zážitok
  • žiadne umelé prísady ani konzervačné látky zaručujú čistotu a prirodzenosť výrobku
  • elegantné balenie v 250 ml fľaši CUBICA, ktorá je vhodná aj ako darček
  • dlhá trvanlivosť umožňuje mať tento ocot vždy po ruke na rôzne kulinárske experimenty
  • rodinná tradícia od roku 1605 zaručuje starostlivosť a lásku k remeslu, ktoré sa odrážajú v každej kvapke

Dodatočné informácie:

  • objem: 250 ml
  • zloženie: vyzretý vínny ocot, mušt z vareného hrozna
  • zrenie: vo francúzskych dubových sudoch Grands Tonneaux z roku 1900

Dodatočné parametre

Kategória: Olivový olej
Hmotnosť: 0.62 kg
Materiál: Sklo
Objem: 0,25 l
Typ produktu: Korenie
K překladu: CZ AUTO
Margin: C

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: